Primarie gherete multe copy

Ceața care s-a lăsat ieri de-asupra Moldovei a fost un cadou nesperat pentru politicieni. Aceștia s-au folosit de moment și au furat încă un miliard de euro din bănci. Și nu este singurul lucru întâmplat cât moldovenii nu vedeau nimic din cauza smogului gros. În Chișinău au apărut repede, pe ceață, încă 100 de gherete noi nouțe.

”Mergeam pe Ștefan cel Mare cu mâna întinsă în față, că nu vedeam nimic și îmi era frică să nu mă lovesc de cineva. Dintr-o dată, prin fața mea au trecut vreo 20 de kamazuri. M-am oprit să le văd. Erau pline cu ceva verde, dar din cauza smogului nu am reușit să văd. Mi-am continuat drumul, dar nu am mai fost precaută. Așa că m-am lovit cu nasul de o gheretă. Nu era acolo, jur, au pus-o pe ceață, să nu vadă lumea”, a declarat un martor care a mers astăzi orbecăind prin Chișinău.

Din primele informații, banii au fost sustrași cu Kamazul din alte 3 bănci rămase nefurate, se arată într-un raport nefinalizat și nepublicat al companiei Kroll. Potrivit consilierilor liberali din cadrul primăriei, cele o sută de gherete au fost instalate pe ceață pentru a le face o surpriză plăcută locuitorilor capitalei. CNA verifică deja implicarea meteorologilor în producerea ceții care i-a acoperit pe hoți și pe montatorii de gherete.

Share on Facebook92Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Primarie-gherete-multe-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Primarie-gherete-multe-copy-300x300.jpgadminSocial
Ceața care s-a lăsat ieri de-asupra Moldovei a fost un cadou nesperat pentru politicieni. Aceștia s-au folosit de moment și au furat încă un miliard de euro din bănci. Și nu este singurul lucru întâmplat cât moldovenii nu vedeau nimic din cauza smogului gros. În Chișinău au apărut repede, pe ceață,...

Comentează