Loteria din Statele Unite ale Americii a anunțat cine este câștigătorul biletului norocos care îl va face mai bogat pe un cetățean cu 1 miliard de dolari. Din primele informații, este vorba de un bărbat cu dublă cetățenie și care este originar din Republica Moldova. Președintele Loteriei SUA susține că nu poate da prea multe detalii.

”Singurele lucruri pe care pot să vi le spun în acest moment este faptul că bărbatul norocos se numește Vlad și este oligarh. Acest Vlad vine des în America din Moldova cu avionul lui privat. Așa că am rămas șocați să aflăm că a câștigat miliardul. Din ce am citit în presa liberă din Moldova, domnul Vlad are deja un miliard. Așa că îl putem considera multimiliardar”, a declarat Dick Suckmydick, președintele Loteriei SUA.

Mitropolitul Vlad și Vladimir Voronin au anunțat deja că nu ei sunt oligarhii care au pus mâna pe miliard. Pe de altă parte, Vlad Filat susține că în ultimii ani nu a avut posibilitatea să joace la loterie pentru că este reținut cu o activitate extrem de solicitantă: se pregătește între patru pereți să spună lucruri care or să buhnească. Așadar, moldovenii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine este misteriosul Vlad care a mai câștigat un miliard.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-ochii-acoperiti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-ochii-acoperiti-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Loteria din Statele Unite ale Americii a anunțat cine este câștigătorul biletului norocos care îl va face mai bogat pe un cetățean cu 1 miliard de dolari. Din primele informații, este vorba de un bărbat cu dublă cetățenie și care este originar din Republica Moldova. Președintele Loteriei SUA susține...

Comentează