Casa Regală din Marea Britanie a anunțat deja că a angajat o bonă pentru noul copil al cuplului Megan și Harry. Surpriza mare, dădaca bebelușului nou născut va fi un oligarh din Șorhei. Vlad se laudă că a spălat pelincuțe pe la mai multe familii de aristocrați din Chișinău.

”L-am ales pentru ca știm că moldovenii sunt slugile perfecte. Nu se plang, fac tot ce le zici. În special oligarhii sunt extrem de ascultători. Ei ne spun stăpâni. Se mai întâmplă să o plesnești pe slugă, să-ți mai verși nervii, să îi dai un picior, o palmă, doar ești om și ai nervi. Ei bine, niciodată nu am auzit ca vreo moldoveancă să meargă la poliție să se plângă”, spune dregătorul principal al Casei Regale britanice, Dick Exploiter, pentru cotidianul britanic Daily Suckday.

Vlad susține însă că munca sa de spălat pelincuțe este una solicitantă. ”Chiar dacă e doar un bebeluș este greu. În afară de șters la fund, trebuie să am grija să nu pună coroana în guriță, iar când îi spăl pelincuțele cu fir de aur trebuie să am grija să pun la temperatura mică să nu se oxideze aurul”, a declarat fericita dădacă din Moldova în timp ce își aștepta stăpânii la poarta spitalului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/img_4303.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/img_4303-300x300.jpgadminSocial
Casa Regală din Marea Britanie a anunțat deja că a angajat o bonă pentru noul copil al cuplului Megan și Harry. Surpriza mare, dădaca bebelușului nou născut va fi un oligarh din Șorhei. Vlad se laudă că a spălat pelincuțe pe la mai multe familii de aristocrați din Chișinău. ”L-am...

Comentează