Casa Regala din Marea Britanie a anunțat deja că a angajat o bonă pentru noul copil al cuplului Kate și William. Surpiza mare, dădaca bebelușului nou născut va fi o moldoveancă din Șorhei. Valea Buliga se laudă că a spălat pelincuțe pe la mai multe familii de aristocrați din Londra.

”Am ales-o pentru ca știm că moldovenii sunt slugile perfecte. Nu se plang, fac tot ce le zici. În special femeile sunt extrem de ascultătoare. Ei ne spun stăpâni. Se mai întâmplă să o plesnești pe slugă, să-ți mai verși nervii, să îi dai un picior, o palmă, doar ești om și ai nervi. Ei bine, niciodată nu am auzit ca vreo moldoveancă să meargă la poliție să se plângă”, spune dregătorul principal al Casei Regale britanice, Dick Exploiter, pentru cotidianul britanic Daily Suckday.

Valea Buliga susține însă că munca sa de spălat pelincuțe este una solicitantă. ”Chiar dacă e doar un bebeluș este greu. În afară de șters la fund, trebuie să am grija să nu pună coroana în guriță, iar când îi spăl pelincuțele cu fir de aur trebuie să am grija să pun la temperatura mică să nu se oxideze aurul”, a declarat fericita dădaca din Moldova în timp ce își aștepta stăpânii la poarta spitalului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Valentina-Buliga-Casa-Regala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Valentina-Buliga-Casa-Regala-copy-300x300.jpgadminInternațional
Casa Regala din Marea Britanie a anunțat deja că a angajat o bonă pentru noul copil al cuplului Kate și William. Surpiza mare, dădaca bebelușului nou născut va fi o moldoveancă din Șorhei. Valea Buliga se laudă că a spălat pelincuțe pe la mai multe familii de aristocrați din...

Comentează