Virgină după absolvirea ASEM. Recordul absolut a fost stabilit de către Virginia Facmi, originară din raionul Nisporeni. În vârstă de 21 de ani, aceasta a reușit să își mențină rușinea de fată mare neatinsă. Evenimentul este cu atât mai incredibil cu cât, potrivit regulilor ASEM, dacă nu faci sex în primii ani de facultate, în al treilea an sigur ajungi să întreții relații de amor cu un profesor.

A fost greu. A fost incredibil de greu. Vă dați seama. Toate colegele mele aveau bani, aveau mașini, numai eu mergeam cu troleibuzul. Este drept, am avut o groază de restanțe la unii profesori. Din fericire, însă, banii rezolvă totul în Moldova. M-a ajutat mama din Italia”, a explicat pentru moldovesti.info Virgina Facmi.

Liga Absolventelor Business din Academie(L.A.B.A.) susține că ideea precum că fetele de la ASEM fac sex pentru bani și pentru note este falsă, iar Virgina Facmi a demonstrat asta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/FATA-SEXY-SI-ASEM.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/FATA-SEXY-SI-ASEM-150x150.jpgadminSocial
Virgină după absolvirea ASEM. Recordul absolut a fost stabilit de către Virginia Facmi, originară din raionul Nisporeni. În vârstă de 21 de ani, aceasta a reușit să își mențină rușinea de fată mare neatinsă. Evenimentul este cu atât mai incredibil cu cât, potrivit regulilor ASEM, dacă nu faci sex în primii...

Comentează