Moldova are mari șanse să câștige Eurovizionul în acest an. Potrivit caselor de pariuri internaționale și interne, țara noastră este pe primul loc după șanse la câșlig. Asta după ce casele de pariuri au aflat cine ne va reprezenta la Kiev în această primăvară. Este nimeni altul decât Carla’s Dreams.

Potrivit reprezentantului Eurovizion în Moldova, Dalv Cuintohalp, Carla’s Dreams a prezentat un hit vechi cu priză la publika. De regulă, la Eurovizion nu acceptă piese vechi, dar pentru că aceasta a fost tradusă este în engleză, melodia a fost acceptată în concurs. Redactorii moldovești.info au aflat care este hitul cu care va fi prezentată Moldova la Kiev. Cică băieții noștri pictați pe față vor cânta ”Go in your mother pussy!”

Iată și refrenul pe care redactorii moldovești.info l-au descoperit pentru cititorii fideli:
”Go in your mother pussy!
Your mother will kiss you cold,
Go in your mother pussy!
Do you have 4 koaye,
Go in your mother pussy!
Your tuflele gonna jump and you’re go home in socks,
Go in your mother pussy!
Do you have four life?”

Cu această ocazie s-a aflat și cine este Carla’s Dreams. Nu, nu este avocatul Mânzat. Nu, nu este Toly Druga. Este vorba de Kostea Țuțu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Carlas-Dreams-NuPlaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Carlas-Dreams-NuPlaha-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldova are mari șanse să câștige Eurovizionul în acest an. Potrivit caselor de pariuri internaționale și interne, țara noastră este pe primul loc după șanse la câșlig. Asta după ce casele de pariuri au aflat cine ne va reprezenta la Kiev în această primăvară. Este nimeni altul decât Carla's...

Comentează