Carla's Dreams Ala Pugaciova copy

După ce l-au supărat pe Cristi Aldea Teodorovici, băieții de la Carla’s Dreams i-au deranjat și pe ruși. Federația Rusă este extrem de enervată pe moldovenii de la Carla’s Dreams. Autoritățile de la Moscova au descoperit cu stupoare că formația celebră în toată Moldova și România a cântat în română câteva piese de-ale Alei Pugaciova. Acest lucru este categoric interzis de Rusia.

”Somăm autoritățile din România și Moldova să îi extrădeze pe nemernicii de Carla’s. Cum au îndrăznit să pângărească în limba română cântecele sfinte ale tovarășăi Pugaciova? Pentru noi este ca un scuipat în față, ca o bombă nucleară pe care ne-o arunci peste Moscova. Nu vă iertăm niciodată. Legea rusească interzice pe tot globul ca cântecele Alei Pugaciova să fie cântate în altă limbă decât sfânta limbă rusă. Dacă nu ne trimiteți cântăreții iștea trimitem noi câteva zeci de mii de băieți să-i caute, dar după ce îi vor găsi, băieții noștri nu știm dacă vor dori să se întoarcă acasă”, a amenințat directorul KGB, Vladimir Putin.

Republica Moldova și România au anunțat că oricine știe cine se ascunde sub fața pictată a cântăreților de la Carla’s Dreams va primi un milion de euro. În același timp, Chișinăul și Bucureștiul îi roagă pe cei de la Carla’s să se predea de bună voie ca să salveze Moldova și România de o iminentă intervenție militară a Rusiei. Din fericire Dorin Chirtoacă a venit cu un plan secret: a prins câțiva vânzători din Piața Centrală care strigă: ”Otravăăăă!” și i-a pictat pe față.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Carlas-Dreams-Ala-Pugaciova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Carlas-Dreams-Ala-Pugaciova-copy-300x300.jpgadminMonden
După ce l-au supărat pe Cristi Aldea Teodorovici, băieții de la Carla's Dreams i-au deranjat și pe ruși. Federația Rusă este extrem de enervată pe moldovenii de la Carla's Dreams. Autoritățile de la Moscova au descoperit cu stupoare că formația celebră în toată Moldova și România a cântat în...

Comentează