Carlas Dreams Bere pe fata copy

După ce a inovat piața muzicală din Moldova, Carla’s Dreams inovează și piața publicității din Moldova. Acesta a decis să-și închirieze fața pentru cei care vor să-și facă reclamă. Produsele vor putea fi desenate direct pe fața celui mai necunoscut cântăreț din Moldova.

”Oricum îmi desenam fața ca să nu mă recunoască lumea pe la concerte. M-am gândit că de ce să nu fac o afacere din asta. Iată că am deja un contract cu berea Chișinău. Îmi voi desena bere pe față, dar sper să urmeze și alte contracte. Nu fac reclamă la prezervative. Nu vreau să mă bag peste afacerea lui Igor Dodon. El este cu gandoanele”, afirmă celebrul necunoscut, Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams acceptă și reclamă electorală sau politică. Deocamdată, însă, fața sa este rezervată de PL pentru câțiva ani. Pentru o singură oră de publicitate, fața lui Carla’s Dreams costă 1000 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Carlas-Dreams-Bere-pe-fata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Carlas-Dreams-Bere-pe-fata-copy-300x300.jpgadminMonden
După ce a inovat piața muzicală din Moldova, Carla’s Dreams inovează și piața publicității din Moldova. Acesta a decis să-și închirieze fața pentru cei care vor să-și facă reclamă. Produsele vor putea fi desenate direct pe fața celui mai necunoscut cântăreț din Moldova. ”Oricum îmi desenam fața ca să nu mă...

Comentează