Carla's Dreams Fuego copy

Carla’s Dreams, cântărețul care face furori în România și Moldova cu fiecare piesă lansată, uimește din nou. De data asta a ales să colaboreze cu celebrul cântăreț Fuego. Cei doi vor face un mix din piesele cu care au devenit foarte cunoscuți, ”Împodobește, mamă, bradul” și ”Pohui”. Potrivit celor doi artiști, piesa se va numi simplu: ”Mamă, ni-i pohui!”

”Ambii avem de câștigat din această colaborare. Pe mine, de exemplu, lumea mă crede lipsit de suflet și mă acuză că tot timpul înjur, spun lucruri rele. Datorită lui Fuego voi demonstra că sunt sufletist. În plus, Fuego este foarte popular în rândul pensionarilor, a femeilor disperate și a polițiștilor moldoveni. Aș vrea să-i atrag și pe acești ascultători de partea mea”, spune interpretul Carla’s Dreams, care a ținut să adauge la conferința de presă că nimeni nu va ști niciodată cine se ascunde sub machiaj și glugă.

”Eu am vrut să arăt că pot fi și băiat rău. Toată lumea zice că nu ies din cuvântul măicuței. Nu-i așa. Cântecul este o răzvrătire de băiat rău ce sunt. O să mă auziți spunând cuvinte urâte în acest cântec. De exemplu, pipilică, căcăcică, bou, chiar și cuvântul acela care începe cu po și se termină cu hui”, a anunțat cântărețul român Fuego. Cei doi au cântat și primele versuri din piesă la conferința de presă: ”Îi vara și brad nu-i/Mamă, ni-i pohui!”

Carla's Dreams în colaborare cu celebrul cântăreț român Fuego. Vor lansa împreună piesa: ”mamă, ni-i pohui!”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Carlas-Dreams-Fuego-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Carlas-Dreams-Fuego-copy-300x300.jpgadminMondenCarla's Dreams,colaborare,Fuego
Carla's Dreams, cântărețul care face furori în România și Moldova cu fiecare piesă lansată, uimește din nou. De data asta a ales să colaboreze cu celebrul cântăreț Fuego. Cei doi vor face un mix din piesele cu care au devenit foarte cunoscuți, ”Împodobește, mamă, bradul” și ”Pohui”. Potrivit celor...

Comentează