Carla's Dreams Snoop Dogg copy

Răsturnare de situație în privința celui mai ascultat clip din Moldova în ultimii 100 de ani. Piesa ”Pohui”, scrisă de formația Carla’s Dreams, este în centrul unui scandal internațional fără precedent. Potrivit avocaților cunoscutului reper Snoop Dogg din America, piesa este copiată notă cu notă, cuvânt cu cuvânt dintr-o piesă a clientului lor. Avocații americani au cerut un miliard de dolari de la Carla’s Dreams.

”Băieții iștea de la Carla și-au făcut nume, bani, și-au cumpărat case, mașini, un avion privat folosind o piese furată de la clientul nostru, Snoop Dogg, adică Câinele Spion. Nu este cinstit așa și vrem să primim și noi o parte din banii pe care i-au câștigat cântând peste tot piesa Pohui”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Dick Big Cock, avocatul cântărețului de rep, Câinele Spion.

Potrivit specialiștilor de la Conservatorul din Chișinău, piesa este similară cântecului clasic al americanului Câinele Spion: ”I Don’t Give A Fuck”. Specialiștii de la Facultatea de Limbi de la Universitatea de Stat susțin că Carla’s Dreams a tradus tot textul piesei Câinelui Spion din engleză în româno-rusă.

Iată cum sună piesa Pohui în engleză:
”And again, he sad. And again-his dissatisfaction …
And again his end of the month and you sit empty
But I do not Give a Fuck
For everyone
The stress of separation of news and serials
The whores and gay macho www-bachelors and naked girls!”

Carla's Dreams acuzată de plagiat de Snoop Dogg. Piesa Pohui este copiat după ”I Don't Give a Fuck”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Carlas-Dreams-Snoop-Dogg-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Carlas-Dreams-Snoop-Dogg-copy-300x300.jpgadminMondenCarla's Dreams,plagiat,Snoop Dogg
Răsturnare de situație în privința celui mai ascultat clip din Moldova în ultimii 100 de ani. Piesa ”Pohui”, scrisă de formația Carla's Dreams, este în centrul unui scandal internațional fără precedent. Potrivit avocaților cunoscutului reper Snoop Dogg din America, piesa este copiată notă cu notă, cuvânt cu cuvânt dintr-o...

Comentează