Carlas Dreams NuPlaha copy

Carla devine cu adevărat ”Op, Op eroina” în Moldova. Asta după ce a avut curajul să iasă cu un mesaj anti Vlad Plahotniuc pe scenă. Aseară cântărețul celebrei formații a ieșit cu gluga care îi acoperea fața, apoi a făcut un anunț ciudat: ”acum o să vă arăt fața mea”. Lumea a crezut că solistul vrea să renunțe la anonimitate, dar nu a fost așa.

”Voi să nu vă speriați, pațani. Eu vreau doar să îi susțin și pe Pasha, și pe Cătălin Josan. Îmi pare rău că sunt persecutați sau prigoniți în Moldova. Îmi pare rău că nu mai sunt invitați pe la concerte. În semn de solidaritate, iaca, mi-am pictat ceva pe față”, a declarat Carla’s Dreams și și-a dat jos gluga.

Spre surprinderea tuturor, pe fața solistului era scris cu litere mari #nuPlaha. După asta, Carla’s Dreams a cântat hitul, devenit imn la Poșta Veche. Este vorba de: ”Doote-n keeszda mă-tee!” Din păcate, Centrul Național Alcorupției a promis deja să-l ancheteze pe solistul Carla’s Dreams. Adriana BețiShor a anunțat că vrea să afle cine este Carla’s Dreams și de unde are bani pentru concerte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Carlas-Dreams-NuPlaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Carlas-Dreams-NuPlaha-copy-300x300.jpgadminMonden
Carla devine cu adevărat ”Op, Op eroina” în Moldova. Asta după ce a avut curajul să iasă cu un mesaj anti Vlad Plahotniuc pe scenă. Aseară cântărețul celebrei formații a ieșit cu gluga care îi acoperea fața, apoi a făcut un anunț ciudat: ”acum o să vă arăt fața...

Comentează