Carlas Dreams Bere pe fata copy

Surpriză uriașă la Eurovision. Celebrul cântăreț căruia nu i-a văzut nimeni fața a anunțat că va participa la etapa națională a cunoscutului concurs muzical european. Paradoxal, însă, nimeni habar nu va avea când va ieși pe scenă Carla’s Dreams. Asta pentru că artistul va cânta fără să fie pictat pe față și fără să-și anunțe numele de scenă.

”Pohui de faima mea. Nu vreau să mă folosesc de ea ca să influențez publicul. Eu vreau să demonstrez că am voce, că am talent și că nu am nevoie de niște picturi pe față. Așa că nimeni habar nu va avea când voi cânta. Promit să mă țin în mâini și să nu înjur deloc. Desigur, nu voi da mită pentru a merge la Eurovision cum se dă de obicei în Moldova. Eu vreau să merg cinstit”, a declarat Carla’s pentru redactorii moldovesti.info.

Vestea s-a răspândit rapid în Moldova. Așa că toată lumea încearcă să ghicească care din cei 1000 de interpreți care participă la Eurovision Moldova este Carla’s Dreams? Până acum, 99 la sută o bănuiesc pe Doinița Gherman că ar fi Carla’s Dreams. Asta pentru că știe să înjure foarte bine și se machiază, se pictează prea prea tare pe față.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Carlas-Dreams-Bere-pe-fata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Carlas-Dreams-Bere-pe-fata-copy-300x300.jpgadminMonden
Surpriză uriașă la Eurovision. Celebrul cântăreț căruia nu i-a văzut nimeni fața a anunțat că va participa la etapa națională a cunoscutului concurs muzical european. Paradoxal, însă, nimeni habar nu va avea când va ieși pe scenă Carla's Dreams. Asta pentru că artistul va cânta fără să fie pictat...

Comentează