Renumitul cântăreț de înjurături rusești, Carla’s Dream, a renunțat să-și mai ascundă fața și a recunoscut public cine este. Într-un interviu difuzat de televiziuna cu cel mai mic rating din Moldova, Publika TV, cântărețul și-a anunțat propria identitate. Mare le-a fost mirarea fanilor când și-au dat seama că idolul lor este de fapt o persoană pe care o urăsc.

”Da, eu sunt Carla’s Dream. A fost un hobby pentru mine. Am încercat să continui din funcția de premier, dar nu am putut. Am crezut că o să-mi fie pohui, dar nu este. Ultima dată, am uitat să mă demachiez de masca urâtă pe care o port tot timpul și am fost la magazin să cumpăr pâine. Am speriat 5 babe de pe scară și două mâțe din bloc. Să vă povestesc că am uitat să-mi scot masca după concertul de la Bruxelles și am fost să mă întâlnesc cu președintele Uniunii Europene în hanorac, cu fața pictată, parcă eram ultimul bomj”, a declarat premierul Chiril G-Aburici în cadrul interviului.

Fanii sunt însă supărați. Aceștia susțin că nu și-ar fi închipuit niciodată că îl vor înjura rusește pe cântărețul lor preferat de înjurături rusești. Potrivit foștilor admiratori ai creației lui Carla’s Dream, Chiril G-Aburici era mai bun ca Carla’s Dream decât ca conducător al Guvernului. Din fericire pentru Carla’s Dream, la Publika TV se uitau în momentul difuzării interviului doar 10 oameni, așa că vestea nu a ajuns chiar la toți fanii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Carlas-Dream-Gaburici-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Carlas-Dream-Gaburici-copy-150x150.jpgadminMonden
Renumitul cântăreț de înjurături rusești, Carla's Dream, a renunțat să-și mai ascundă fața și a recunoscut public cine este. Într-un interviu difuzat de televiziuna cu cel mai mic rating din Moldova, Publika TV, cântărețul și-a anunțat propria identitate. Mare le-a fost mirarea fanilor când și-au dat seama că idolul...

Comentează