Acuzată că a făcut ilegalități cu banii pe care i-a strâns pentru operații, caritate.md încearcă să-și reabiliteze imaginea. Compania a început o nouă campanie de strângere de fonduri care a atras de data asta milioane de moldoveni. Chiar și cei mai săraci rup de la ei și donează.

Banii strânși de caritate.md vor merge la transplantarea unei inimi mai bune dictatorului și oligarhului Vlad Plahotniuc. Potrivit medicilor, oligarhul are o inimă foarte rea și din cauza asta terorizează Moldova, fură miliarde, bănci, distruge opoziția.

”Dacă va avea o inimă mai bună, noi credem că și caracterul dictatorului se va îmbuna. Nu se poate să-ți fie pohui așa de tare de popor ca să-l jecmănești în halul acesta. Trebuie făcut ceva cu inima lui Plahotniuc. O operație costă scump și este posibilă în Turcia, așa că îi rog pe toți moldovenii să doneze de urgență”, a declarat medicul cardio-ginecolog, Leonea Iaibu.

Din fericire moldovenii s-au mobilizat exemplar și donează până la ultima capică. Lumea își pune speranță în această operație și speră că noua inimă implantată lui Plahotniuc să fie mai bună decât cea veche.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Cersetor-Caritate-Sirbu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Cersetor-Caritate-Sirbu-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Acuzată că a făcut ilegalități cu banii pe care i-a strâns pentru operații, caritate.md încearcă să-și reabiliteze imaginea. Compania a început o nouă campanie de strângere de fonduri care a atras de data asta milioane de moldoveni. Chiar și cei mai săraci rup de la ei și donează. Banii strânși...

Comentează