Capsula timpului de la USM este o fignea. Are doar câțiva zeci de ani și nici măcar nu reprezintă o valoare prea mare pentru studenți. Un student de la Agronomie a demonstrat că poate găsi o capsulă a timpului și mai veche, dar și mai importantă decât a studenților de la USM. Așa că s-a băgat sub patul său din cămin, acolo unde nu a făcut nimeni curat de sute de ani.

După ce a stat două zile și două nopți, hălăduind prin mormanele de mizerie și luptându-se cu taracani de mărimea omului și șobolani cât calul, studentul a ieșit în viață de sub patul său. Mare le-a fost mirarea colegilor săi aflați în stare de ebrietate când a scos o bancă de salată de vinete care fusese uitată acolo din 1500.

Asta da, capsulă a timpului, susțin studenții. Pe bancă scria ”pentru Ion Creangă, de la mama sa iubitoare” și avea și un mesaj în spiritul vremii: ”gheavole, învață ghini, nu mai umbla după catrință, că tat-tu este la zarabotcă la Viena să-ți trimită gologani să înveți, nu să-i cheltuiești la jocuri cu gligani și pe fata popei, crușioiu mă-tii de infalept.”

Din păcate, Cartea Recordurilor Guiness nu au putut omologa această capsulă a timpului pentru că studenții au mâncat-o. Studenții de la Agronomie promit însă să se mai bage sub paturile lor din cămin pentru că sunt siguri că au acolo și niște vin din 1700. Desigur, mai întâi trebuie să se trezească din beție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Camin-de-studenti-Porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Camin-de-studenti-Porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Capsula timpului de la USM este o fignea. Are doar câțiva zeci de ani și nici măcar nu reprezintă o valoare prea mare pentru studenți. Un student de la Agronomie a demonstrat că poate găsi o capsulă a timpului și mai veche, dar și mai importantă decât a studenților...

Comentează