Ricky Ardezianu copy

Probleme pentru cel mai cunosc italian din Moldova. Cântărețul Ricky Ardezianu a fost arestat de CNA la solicitarea Puliziei Cazzo di Italia. Tânărul interpret a intrat în atenția forțelor de ordine din Roma și este acuzat că a cântat pentru mafia napolitană.

”Am rămas surprinși să-l vedem pe tânărul Ricky Ardezianu pe niște fotografii făcute de colegii noștri, polițiști de la Pulizia Cazzo di Italia. Acesta nu doar cânta, dar mai și dansa striptiz. Evident că ne-am sesizat și l-am arestat. Nu se poate să cânți pentru mafioți, nu ai voie, este interzis prin lege. Iaca, la noi, de exemplu, mafiotul Plahotniuc a încercat să organizeze un concert a Moldexpo, când au auzit că riscă să fie reținuți dacă cântă, mai mulți cântăreți au refuzat invitația mafiotului”, spune procurorul CNA, Adriana Bețișor.

Ricky Ardezianu se apără și susține că nu a știut că bărbații cu automate și grenade ar fi mafioți napolitani: ”eu am crezut că ei glumesc când zic că sunt mafioți napolitane. Eu am mai mâncat napolitane și niciuna nu părea să fie mafumată!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Ricky-Ardezianu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Ricky-Ardezianu-copy-300x300.jpgadminMonden
Probleme pentru cel mai cunosc italian din Moldova. Cântărețul Ricky Ardezianu a fost arestat de CNA la solicitarea Puliziei Cazzo di Italia. Tânărul interpret a intrat în atenția forțelor de ordine din Roma și este acuzat că a cântat pentru mafia napolitană. ”Am rămas surprinși să-l vedem pe tânărul Ricky...

Comentează