Igor Cuciuc retinere copy

A început vânătoarea de corupți și în Republica Moldova. Procurorii CNA au descins în această dimineață în locuința cunoscutului cântăreț de muzică foarte pop-ulară, Igor Cuciuc și l-au arestat. CNA îl acuză pe Igor Cuciuc de acte de corupție în proporții destul de mari și în crearea unei rețele de cumătrism.

”Am instalat echipamente de ascultare în casa acuzatului Igor Cuciuc. Cu ajutorul tehnicii din dotare am depistat mai multe capete de acuzare. În timpul înregistrărilor l-am auzit pe învinuit spunând: ”99 de cumătri lângă mine am, 99 de cumătri la un moldovan”. Ori pentru toată lumea este clar că cumătrismul este o rețea foarte gravă de corupție. În altă zi, inculpatul a declarat, îl avem înregistrat: ”chiar de eşti din sat sau eşti de la oraş, în viaţa asta sigur trebuie să fii nănaş, doar cumătrul meu e alături mereu!” Asta înseamnă că nu contează unde este rețeaua de corupție și cumătrism, la oraș, la țară, important este să ajungi naș, adică capul la mafie, ca în filmul Kreostnâi Oteț”, a declarat președintele CNA, Viorel Chetraru.

Igor Cuciuc spune că declarațiile sale au fost scoase din context. Acesta a anunțat că în rândul cumătrilor lui nu există niciun deputat, niciun ministru și nici măcar un polițist, așa că nu are cum să organizeze cu aceștia o rețea de corupție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Igor-Cuciuc-retinere-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Igor-Cuciuc-retinere-copy-300x300.jpgadminMonden
A început vânătoarea de corupți și în Republica Moldova. Procurorii CNA au descins în această dimineață în locuința cunoscutului cântăreț de muzică foarte pop-ulară, Igor Cuciuc și l-au arestat. CNA îl acuză pe Igor Cuciuc de acte de corupție în proporții destul de mari și în crearea unei rețele de...

Comentează