Delia si Natalia Gordienko copy

Delia, cântăreața de origine romales, a explicat pe pagina sa de odnoklassniki de ce a ajuns să cânte la Moldexpo. Aceasta susține că nu și-a dat seama ce face și și-a cerut scuze de la fanii săi din Moldova că i-a dezamăgit.

”Da, eram beată. A venit un nene la mine și mi-a zis ceva ce nu am înțeles, că el vorbea rusește, eu romales. Dar când mi-a arătat că avea o geanta de vise euro, am decis să-l urmez. M-a dus la un avion, am ajuns într-un oraș. La cât de sărac era, eu am crezut că am ajuns în Ucraina, la război, nu știam că e Chișinăul”, a spus Delia pe pagina sa de odnoklassniki, pentru fanii din Moldova.

Supărată pe Delia, Carla’s Dreams i-a comopus deja hitul: ”dă-te-n keeszda mă-tii!” Între timp și Natalia Gordienko a anunțat că ea nu este curvă: ”pur și simplu îmi place sexul, dar și să primesc bani! Banii câștigați o să-i folosesc pe o cauză nobilă, îmi pun silicoane!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Delia-si-Natalia-Gordienko-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Delia-si-Natalia-Gordienko-copy-300x300.jpgadminSocial
Delia, cântăreața de origine romales, a explicat pe pagina sa de odnoklassniki de ce a ajuns să cânte la Moldexpo. Aceasta susține că nu și-a dat seama ce face și și-a cerut scuze de la fanii săi din Moldova că i-a dezamăgit. ”Da, eram beată. A venit un nene la mine și...

Comentează