Canoist Moldovean Serghei Tarnovschi copy

Serghei Tarnovski a reușit să convingă Federația Internațională pentru Dopări că nu s-a dopat. Într-un discurs excelent, Serghei a demontat toată argumentația procurorilor care l-au acuzat de dopaj. Canoistul moldovean este primul sportiv din lume care a reușit să-și ia medalia înapoi după ce a fost suspendat sub motiv de dopare.

”Domnule președinte al Federației Internaționale pentru Dopuri. Eu vin din Moldova. Nu, nu Maldive, Moldova. Este cea mai săracă țară din Europa. Noi suntem un fel de Zimbabwe al Europei. Suntem vai de steaua noastră. Eu am învățat să canotez de nevoie, transport țigări peste Prut și ca să nu mă prindă vameșii cu vapoarele, dau din vâsle de-mi ies ochii. Domnule președinte, vă rog să mă credeți, nu m-am dopat. Noi nu avem bani de mâncare. Nu ne putem, iertați-mi limba rusă, că..a de foame, de unde să găsim pentru dopare? Credeți-mă”, a declarat canoistul moldovean, Serghei Tarnovski.

Procuoroarea Federației Internaționale pentru Dopuri, Adriana BețiShor, susține că sportivul nostru s-ar fi dopat cu sveklomițin, aceasta spune că i-a mirosit a sveklă când s-a apropiat de canoist. Pe de altă parte, Serghei Tarnovski acuză procurorii că vor să-i găsească motive pentru descalificare, totul ca Plahotniuc să nu-i plătească banii, 200 de mii de dolari, pentru medalia de bronz. Supărat, canoistul susține că se va întoarce la transportul de țigări pe Prut pentru că se câștigă mai bine decât la Olimpiadă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Canoist-Moldovean-Serghei-Tarnovschi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Canoist-Moldovean-Serghei-Tarnovschi-copy-300x300.jpgadminInternațional
Serghei Tarnovski a reușit să convingă Federația Internațională pentru Dopări că nu s-a dopat. Într-un discurs excelent, Serghei a demontat toată argumentația procurorilor care l-au acuzat de dopaj. Canoistul moldovean este primul sportiv din lume care a reușit să-și ia medalia înapoi după ce a fost suspendat sub motiv...

Comentează