Andrian Candu Bogatie Casa copy

Înainte de a pleca în vacanța bine meritată, cei doi stâlpi ai stabilizdețului din Republica Moldova, Andrian Candu și Pavel Filip, au ieșit la raport. Aceștia au anunțat cu bucurie în glas că moldovenii în sfârșit au început să o ducă foarte bine. Candu și Filip au explicat pe îndelete cine sunt acești moldoveni norocoși.

”E vorba de deputați, miniștri și cumătrii lor. Și nu numai. După ce am reușit să le facem viața extrem de ușoară și simplă rudelor noastre, cumătrilor noștri, ne-am extins să-i ajutăm să iasă din nevoie pe prietenii noștri. Pe unul l-am angajat la Romtelecom director pe Resurse inumane. Pe altul l-am angajat să ne numere banii. Și tot așa. Încetul cu încetul moldovenii încep să simtă că am venit la putere. Ce-i drept sunt toți apropiații noștri, că nu ajunge chiar la toată lumea. Săracii, pensionarii, mamele singure, țăranii, bugetarii, moldovenii simpli să stea un pic la coadă și să mai aștepte vreo 69 de ani. Vă garantăm că atunci o să ajungem să vă dăm și vouă. Totul este să fiți cuminți și să nu faceți scandaluri. Până atunci avem copii de crescut și de trimis în Elveția la învățat, avem avioane și amante de întreținut. Este greu. Munca de guvernare este foarte stresantă, oricând te poți juli în genunchi”, a declarat Pavel Filip Kirkorov în cadrul raportului.

Imediat a fost susținut și de Andrian Candu. Președintele Parlamentului a explicat că după atâta furt, chiar și deputații trebuie să se odihnească. ”Voi nu vă închipuiți ce înseamnă să cari cu spatele un miliard de euro. Habar nu aveți. Avem vreo 69 deputați deșalați de șale. O deputată, de exemplu, are genunchii juliți de la atâta stat în genunchi Așa că o să mergem în vacanță. O să ne odihnim care în Bahamas, care în Tenerife. Alții în Miami. Departe de sărăcia asta de Moldova, să ne recăpătăm puterile și la toamnă să putem fura și mai mult”, a anunțat președintele Parlamentului în numele celor 101 de deputați.

Ca să demonstreze că nu vorbește prostii, iar moldovenii o duc foarte bine, Pavel Filip Kirkorov și Andrian Candu au prezentat câteva exemple de moldoveni ajunși extrem de bogați în timpul guvernării lor: Ritula, fiica deputatei Ivanov, și-a cumpărat un nou Jaguar. Timka, fiica unui oligarh, Vlad Plahotniuc, conduce un Mercedes foarte scump. De altfel, facebook-ul este plin de politicieni și rude de politicieni care au simțit pe propria piele ce înseamnă stabilizdețul bunăstării sociale instaurate în Moldova.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Andrian-Candu-Bogatie-Casa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Andrian-Candu-Bogatie-Casa-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Înainte de a pleca în vacanța bine meritată, cei doi stâlpi ai stabilizdețului din Republica Moldova, Andrian Candu și Pavel Filip, au ieșit la raport. Aceștia au anunțat cu bucurie în glas că moldovenii în sfârșit au început să o ducă foarte bine. Candu și Filip au explicat pe...

Comentează