Andrian Candu, finul dictatorului Republicii Moldova, a anunțat că gardul din jurul Parlamentului are mai mult o conotație educativă decât de tip furăciune. Finul dictatorului susține că moldovenii ar trebui să se bucure că apare acest gard, dar nu să se supere, pentru că vor trăi în pace și fără frică prea mare să fie furați de către hoții de deputați.

”Este greu să trăiești când ai în centrul țării niște deputați care fură. Moldovenii or să fie păziți acum de acest gard, deputații vor putea trece de el mai greu ca să ajungă la oameni acasă și să fure. Dar mai este o treabă mare și importantă. Deputații trebuie să se obișnuiască cu închisoarea, iar la închisoare, se știe, gardurile sunt foarte înalte”, a declarat finul dictatorului Moldovei.

Construcția gardului va începe în curând. Deputații care vor fi prinși lucrând, criticând guvernarea sau care fură prea puțin vor fi puși să ridice gardul și să-l șcaturească. Inspirat de ce vede la Parlament, și Igari Dodon a anunțat că vrea un gard în jurul gojineței sale de președinție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Parlament-Gard-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Parlament-Gard-copy-300x300.jpgadminSocial
Andrian Candu, finul dictatorului Republicii Moldova, a anunțat că gardul din jurul Parlamentului are mai mult o conotație educativă decât de tip furăciune. Finul dictatorului susține că moldovenii ar trebui să se bucure că apare acest gard, dar nu să se supere, pentru că vor trăi în pace și...

Comentează