După ce a pus gratii și turnicheți la intrarea în Parlament, Andrian Candu a venit cu explicații extrem de sincere. Președintele Parlamentului susține că măsura este una extrem de logică, în condițiile în care în Parlament sunt cei mai mari hoți. Practic, dacă nu se pot duce parlamentarii la închisoare, măcar să aducă închisoarea în Parlament.

”Nu vă ascund că noi o să mergem la închisoare până la urmă. Asta este clar. Nu credem că se poate să furi chiar atât de mult fără să fii pedepsit. La un moment dat o să se termine huzureala și o să ne pună cineva la răcorică. Dar până atunci, trebuie să ne obișnuim și noi cu zăbrele, cu paznici, cu  toate celea din zonă. Am discutat cu nănașul meu și am stabilit să facem din Parlament o închisoare de lux ca să ne obișnuim oleacă cu condițiile din penitenciar”, a declarat Adrian Candu.

Mai mult, Candu propune ca deputații să vină îmbrăcați ca pușcăriașii la lucru, iar dacă Șor tot vrea în Parlament, să se îmbrace și el ca atare. Desigur, Candu a anunțat că nu este mulțumit doar cu transformarea Parlamentului în pușcărie. Gratii și turnicheți de închisoare vor mai fi instalate la președinție, la primărie, la CEC, la CCA, dar și la toate judecătoriile din țară.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Parlament-gratii-Adrian-Candu-zeghe-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Parlament-gratii-Adrian-Candu-zeghe-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce a pus gratii și turnicheți la intrarea în Parlament, Andrian Candu a venit cu explicații extrem de sincere. Președintele Parlamentului susține că măsura este una extrem de logică, în condițiile în care în Parlament sunt cei mai mari hoți. Practic, dacă nu se pot duce parlamentarii la...

Comentează