Moldovenii nu vor mai avea voie să intre pe odnoklassniki și vkontakte. Măsura a fost luată de speakerul Andrian Candu care a anunțat măsura ca urmare a luptei cu propaganda rusă. O lege în acest sens a fost semnată de Candu și va intra în vigoare pe 31 februarie anul curent.

”Ne-am săturat de toată parașa rusă care vine pe odnoklassniki și vkontakte. Ne-am săturat de aceste canale de manipulare. Se face propagandă rusă prin rețelele rusești de socializare și doar cei mai proști stau acolo. Ne dorim să crească inteligența în Moldova, deci, toată lumea să treacă de urgență pe Facebook”, a declarat Andrian Candu.

Moldovenii care vor fi prinși că stau și postează pe Odnoklassniki sau pe Vkontakte vor fi amendați cu câte 100 de ruble rusești. Igor Dodon a anunțat deja că se va autosuspenda pentru a nu-l deranja pe finul dictatorului Moldovei să introducă legea în acțiune.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Andrian-Candu-calculator-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Andrian-Candu-calculator-copy-300x300.jpgadminPolitic
Moldovenii nu vor mai avea voie să intre pe odnoklassniki și vkontakte. Măsura a fost luată de speakerul Andrian Candu care a anunțat măsura ca urmare a luptei cu propaganda rusă. O lege în acest sens a fost semnată de Candu și va intra în vigoare pe 31 februarie...

Comentează