Andrian Candu este extrem de abătut după dezbaterea cu Maia Sandu. Acesta arată foarte rău după ce a fost târâit pe jos și a primit ciomăgeală ca la carte. Candu a venit astăzi la muncă cu ochii umflați de bătaie, cu vânătăi și a anunțat că merge la poliție să facă plâncere că a fost bătut de Maia Sandu în fața a milioane de moldoveni.

”Așa ceva nu se face. Eu m-am dus acolo să vorbim despre valori, despre cum ridicăm țara, despre stabilizdeț și ea a început să mă atace, să-mi pună în discuție averea. Îmi vorbea despre sărăcie. Ce treabă avem noi cu sărăcia și cu pensionarii. Noi suntem bogați, nu săraci. Fiecare e cu a lui, noi cu bogăția, ei cu sărăcia. După asta mi-a dat un pumn în nas de mi-a luat piuitul, cică nu vor să facă alianță cu noi împotriva prietenului meu Dodon. Am ahrenit și m-am pus în genunchi să cerșesc alianța. Blea, când mi-o zapeezdeet un genunchi în cap, am văzut stele verzi”, a scris Andrian Candu în declarația de la poliție.

Vlad Plahotniuc, antrenorul și nănașul lui Andrian Candu, a fost însă extrem de nemulțumit de prestația finului său. Coordonatorul Partidului Democrat și a întregii Moldove i-a strigat în zadar lui Candu: ”ai grijă, nu uita ce a zis Natalia Morari. Fumeia asta are coaie”. Candu nu s-a prins și a fost făcut tăvălug. Spikerașul Parlamentului a regretat amarnic că nu a venit la dezbatere cu Costea Țuțu, dar și mai mult a regretat că s-a prezentat la dezbatere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Andrian-Candu-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Andrian-Candu-batut-copy-300x300.jpgadminPolitic
Andrian Candu este extrem de abătut după dezbaterea cu Maia Sandu. Acesta arată foarte rău după ce a fost târâit pe jos și a primit ciomăgeală ca la carte. Candu a venit astăzi la muncă cu ochii umflați de bătaie, cu vânătăi și a anunțat că merge la poliție...

Comentează