Poza prezikului Igor Dodon și a cântecaciului Filip Kirkoroff a fost folosită de Makler petru anunțurile angajatorilor din domeniul agriculturii. Încearcă să atragă astfel moldoveni la cules căpșune în Gayropa. Și a reușit. Datorită celor doi clovni, moldovenii au început să se angajeze mai mult la muncă la căpșuni.

”Blea, când îi văd pe aiștea doi, îmi vine să-mi iau lumea în cap. Să mă duc unde îmi văd cu ochii. Chiar și la cules căpșune. Nu contează că stau cu c…apul în jos. Important este să nu mai stau în țara asta în care în loc să lupte cu corupți și oligarhia, Dodik culege căpșune. Iafigheiu ce tâmpenie. Așa că m-am anagajat la cules căpșune în Ghermania”, a declarat Leonea Iaibu, un moldovean zaibit.

În replică, primul căpșunar al țării a declarat că se bucură că îi poate ajuta pe oameni să își găsească un loc de muncă mai ușor.

Makler a anunțat că va face o nouă campanie cu ajutorul lui Dodon. De data asta pentru a găsi moldoveni care să accepte locuri de muncă de șters la fund moșnegii europeni. Așa că a selectat o poză cu Dandon care îl linge în fund pe Plaha și o va folosi pentru anunțurile de angajare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Makler-Kirkorov-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Makler-Kirkorov-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Poza prezikului Igor Dodon și a cântecaciului Filip Kirkoroff a fost folosită de Makler petru anunțurile angajatorilor din domeniul agriculturii. Încearcă să atragă astfel moldoveni la cules căpșune în Gayropa. Și a reușit. Datorită celor doi clovni, moldovenii au început să se angajeze mai mult la muncă la căpșuni. ”Blea,...

Comentează