donica-stropeste-cu-lapte-copy

O campanie de succes cuprinde Republica Moldova. Moldovenii îi pândesc pe politicieni cu căldări de lapte și le aruncă asupra lor. Este vorba de celebra campanie numită: ”milk bucket challenge”. Primul politician care a căzut victimă campaniei este ministrul finanțelor. Următorul pe listă este Marian Pulu.

Ca să nu fie udat din picioare până la bulbuci cu lapte, polițiștii au interzis vânzarea laptelui în zonele unde Marian Pulu se întâlnește cu alegătorii. Aceștia caută în gențile doamnelor și domnișoarelor lapte și le interzic să se apropie de Marian Pulu. Până și mamele cu copii mici care sunt alăptați de la sân nu au voie să se apropie prea mult de candidatul PD.

Din păcate, Liuda Ghimpu nu ia parte la campania ”milk bucket challenge”. Acesta participă în fiecare zi la campania ”shit bucket challenge”, adică este împroșcat cu că..at sau ”hit bucket challenge”, adică se scurge o ploaie de pumni în cap.

Între timp a devenit clar de ce are Vlad Plahotniuc bodyguarzi cu umbrele. Îi este frică să nu participe și el la campania moldovenilor: ”milk bucket challenge”.

Atenție, dacă vrei să participi în această campanie, trebuie să torni o căldare cu lapte în capul unui politician, să te filmezi, iar apoi să nominalizezi trei politicieni pe care vrei ca altcineva, cât timp tu ești la închisoare, să îi ude cu lapte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Donica-stropeste-cu-lapte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Donica-stropeste-cu-lapte-copy-300x300.jpgadminPolitic
O campanie de succes cuprinde Republica Moldova. Moldovenii îi pândesc pe politicieni cu căldări de lapte și le aruncă asupra lor. Este vorba de celebra campanie numită: ”milk bucket challenge”. Primul politician care a căzut victimă campaniei este ministrul finanțelor. Următorul pe listă este Marian Pulu. Ca să nu fie...

Comentează