Fly Oan, cea mai nouă companie aeriană low cost din Republica Moldova, sora mai proastă a companiei Air Moldova, a lansat de curând o campanie inedită. Fly Oane, compania moldovenească de zbor cu deltaplanul, anunță prețuri exorbitante de Crăciun și are o ofertă greu de refuzat.

”Pentru prima dată în lume o companie aeriană tare low cost vinde bilete atât de scumpe. Pe scurt, zbori cu deltaplanele noastre de Crăciun și ajungi la destinație de Paște. Garantăm asta. Vrem astfel să-i felicităm pe toți clienții noștri care sunt foarte curajoși și zboară cu noi pe parcursul anului”, a declarat directorul general al Fly Oan, Valoghea Cebotari.

Cum era de așteptat, primele bilete s-au vândut imediat. Moldova are foarte mulți cetățeni curajoși și suficient de proști să zboare cu Air Moldova, dar mai ales Fly Oan. Aceștia abia așteaptă ziua zborului și sunt extrem de curioși să știe ce probleme va inventa Fly One ca să le refuze îmbarcarea câteva luni bune. Ba mai mult, câțiva pasageri au mers și la ghicitoare ca să afle când vor ajunge cu deltaplanul Fly Oan la destinație.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Deltaplan-Fly-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Deltaplan-Fly-copy-300x300.jpgadminSocial
Fly Oan, cea mai nouă companie aeriană low cost din Republica Moldova, sora mai proastă a companiei Air Moldova, a lansat de curând o campanie inedită. Fly Oane, compania moldovenească de zbor cu deltaplanul, anunță prețuri exorbitante de Crăciun și are o ofertă greu de refuzat. ”Pentru prima dată în...

Comentează