Air Moldova Deltaplan copy

Air Moldova, cea mai populară companie aeriană low cost din Republica Moldova, a lansat de curând o campanie inedită. Compania moldovenească de zbor cu avionul și deltaplanul anunță prețuri exorbitante de Crăciun și o ofertă greu de refuzat.

”Pentru prima dată în lume o companie aeriană low cost vinde bilete atât de scumpe. Pe scurt, dacă vrei să zbori cu noi de Crăciun, sigur ajungi la destinație de Paște. Garantăm asta. Vrem astfel să-i felicităm pe toți clienții noștri care sunt foarte curajoși și zboară cu noi pe parcursul anului”, a declarat directorul general al Air Moldova, Ilan Shor.

Cum era de așteptat, primele bilete s-au vândut imediat. Moldova are foarte mulți cetățeni curajoși, care vor să zboare cu Air Moldova. Aceștia abia așteaptă ziua zborului și mor de curiozitate să știe ce probleme va inventa Air Moldova ca să le refuze îmbarcarea câteva luni bune.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Air-Moldova-Deltaplan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Air-Moldova-Deltaplan-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Air Moldova, cea mai populară companie aeriană low cost din Republica Moldova, a lansat de curând o campanie inedită. Compania moldovenească de zbor cu avionul și deltaplanul anunță prețuri exorbitante de Crăciun și o ofertă greu de refuzat. ”Pentru prima dată în lume o companie aeriană low cost vinde bilete...

Comentează