Felicia Muntean ULIM copy

Internauții din toată lumea nu au rămas indiferenți de situația jalnică în care a ajuns Moldova după furtul unui miliard de dolari. Aceștia au lansat o campanie de ajutorare a tinerelor care au rămas chiar și fără haine din cauza sărăciei.

”Când le-am văzut dezbrăcate, întinse foarte neajutorate pe capota unei mașini, ne-am zis că noi, arabii, trebuie să facem ceva pentru ele. Eu am deja 20 de soții în gospodărie. Vă dați seama că îmi ajung, dar unde mănâncă 20, încape și a 21. Vreau să o adopt pe această tânără de la ULIM și să salvez de la faliment Moldova”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, omul de afaceri palestinian, Penniz Dyldau.

Nu este singurul străin care s-a arătat dispus să adopte tinere de la ULIM, neajutorate și care umblă dezbrăcate pentru că nu au bani de haine. Grupul de oameni de afaceri din Italia, Vaffanculo Cagna Il Sesso, a declarat că este dispus să adopte chiar jumătate din tinerele de la ULIM, asta deși finanțează deja 20 la sută din studentele de la ASEM.

Campanie filantropică pe facebook: ”salvează Moldova de la faliment. Adoptă o studentă de la ULIM”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Felicia-Muntean-ULIM-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Felicia-Muntean-ULIM-copy-300x300.jpgadminFinanțearabi,dezbrăcate,italieni,tinere,ULIM
Internauții din toată lumea nu au rămas indiferenți de situația jalnică în care a ajuns Moldova după furtul unui miliard de dolari. Aceștia au lansat o campanie de ajutorare a tinerelor care au rămas chiar și fără haine din cauza sărăciei. ”Când le-am văzut dezbrăcate, întinse foarte neajutorate pe capota...

Comentează