Noile camere de supraveghere care au împânzit Moldova sunt foarte deștepte. Datorită tehnologiei împrumutate de la NASA, sistemul poate verifica din mersul mașinii dacă șoferul conduce în stare de ebrietate. Și nu este tot. Cea mai importantă funcție a camerelor inteligente este că le poate spune polițiștilor câți bani de mită au șoferii.

”Până acum era foarte greu. Îi opream pe unii șoferi și nu ne puteam lega de ei. Nu erau beți, aveau centurile cuplate, toate actele erau în regulă. Le mai ciupeam noi un zece lei, dar alta e când îl prinzi pe unul turtă la volan, acolo ai de unde scoate. Așa că camerele acestea ne ajută mult. Știu că-i bat, știu câți bani are la el, nu mai trebuie să ne târguim ca la Piața Centrală”, a declarat agentul de poliție Leonea Jigăritul.

De altfel, camerele de supraveghere inteligente se fac că nu observă mașinile foarte scumpe ale politicienilor și le recomandă polițiștilor să nu le oprească. Asta pentru a nu rămâne fără locul de muncă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Porsche-Cayene-Parlament-camere-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Porsche-Cayene-Parlament-camere-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Noile camere de supraveghere care au împânzit Moldova sunt foarte deștepte. Datorită tehnologiei împrumutate de la NASA, sistemul poate verifica din mersul mașinii dacă șoferul conduce în stare de ebrietate. Și nu este tot. Cea mai importantă funcție a camerelor inteligente este că le poate spune polițiștilor câți bani...

Comentează