Vești foarte bune pentru șoferi. Camerele auto care dau foarte multe amenzi celor care încalcă Codul Rutier vor fi scoase de pe drumuri. Motivul? Se pare că acestea l-au înregistrat chiar pe Vlad Filat trecând pe roșu pe strada Albișoara. Fostul premier neagă însă că a fost acolo la ora 12 noaptea și susține că sistemul de supraveghere este stricat.

”Când mi-a venit amenda acasă în plic nu mi-a venit să cred. Acolo scria că am trecut pe roșu pe strada Albișoara, sâmbăta trecută, la ora 12 noaptea. Eu nu aveam ce să caut acolo, i-am explicat Angelei că eram în acest moment la partid. Ce să caut eu pe Albișoara, noaptea? Vă dați seama, eu nu mint, de ce aș minți când spun că nu am fost noaptea pe Albișoara? Sistemul de supraveghere sigur este stricat și trebuie oprit imediat. Mă voi ocupa personal”, a declarat Vlad Filat pentru redactorii moldovesti.info.

Ministrul de Interne și-a cerut deja scuze de la Vlad Filat și a anunțat că sistemul este stricat. Mai mult, Oleg Bălan povestește că Vlad Filat în momentul în care s-a dat amenda era cu el, la Guvern. Și președintele Timofti i-a oferit un alibi lui Vlad Filat – acesta s-ar fi aflat în momentul respectiv la președinție. Responsabilii de la Poliție susțin că de mâine toate camerele care dau amenzi vor fi scoase de pe șosele pentru că violează intimitatea persoanelor publice.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Filat-Porsche-Camere-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Filat-Porsche-Camere-copy.jpgadminSocial
Vești foarte bune pentru șoferi. Camerele auto care dau foarte multe amenzi celor care încalcă Codul Rutier vor fi scoase de pe drumuri. Motivul? Se pare că acestea l-au înregistrat chiar pe Vlad Filat trecând pe roșu pe strada Albișoara. Fostul premier neagă însă că a fost acolo la...

Comentează