Duhovnicul de la Ciuflea a explicat ce a fost cu petrecerea monstruoasă dată în centrul Chișinăului. Deși presa a scris că a fost ziua sa, călugărul neagă cu vehemență informațiile mincinoase și susține că a fost o simplă petrecere a burlacilor. El și prietenii săi din politică și miliție s-au veselit pentru că peste câteva zile călugărul duhovnik de la Ciuflea urmează să se însoare în secret.

”A fost vecherinkă crutaia. Am adus streptezeorșe, am adus grupa Serebro din Rasia. A fost tare frumos. Prietenii mei călugări, popi și milițieni s-au distrat foarte bine. Presa ne-a stricat oleacă caiful, dar i-am huierit oleacă și au fugit ca potârnichile. Blea, o dată mă însor nu de 100. Aș că m-am veselit și eu cum am putut”, a declarat călugărul duhovnic Leonea Ibovnic.

Nu doare Serebro a cântat la petrecerea burlacilor. A venit chiar și grupa Viagra, care i-a încântat pe preacucernicii preoți și milițieni. Aceștia susțin că de mult nu au fost la o petrecere a burlacilor mai bine organizată. Nunta duhovnicului călugăr de la Ciuflea va avea loc la Romexpo în secret pe 31 septembrie. Mireasa este o cunoscută cântăreață din Moldova care se laudă că are 5 kilograme de silicon în sâni și 5 în buci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Preot-fete-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Preot-fete-copy-300x300.jpgadminMonden
Duhovnicul de la Ciuflea a explicat ce a fost cu petrecerea monstruoasă dată în centrul Chișinăului. Deși presa a scris că a fost ziua sa, călugărul neagă cu vehemență informațiile mincinoase și susține că a fost o simplă petrecere a burlacilor. El și prietenii săi din politică și miliție...

Comentează