Imediat după venirea lui Dodon pe muntele Athos, călugării spun că au descoperit foarte multă murdărie lăsată pe cărările montane. Călugării nu cred în coincidențe și îl acuză direct pe prezikul Moldovei de mizeria lăsata după el.

”Eu înțeleg că este un Dodon porcoton, dar nu se poate să vii pe munte și să te balegi așa de mult. Ieri am călcat într-o balegă și a trebuit să mă șterg. Este ultima dată când mai lăsăm un porc la noi pe munte. Dragi moldoveni, dacă îl mai trimiteți la noi, vă rog mult să-i puneți un pampers, că am găsit balegă de porc”, a declarat călugărul Valoghea.

Igor Dodon se apără și susține că nu este de vină că mâncarea nu i-a priit deloc. Acesta este obișnuit cu tot felul de bunătățuri pe care le primește în fiecare zi de la Putin și Plahotniuc, iar când vine vorba de mâncare pentru săraci, se strică la burtă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Igor-Dodon-Transpirat-cu-bete-in-mana-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Igor-Dodon-Transpirat-cu-bete-in-mana-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Imediat după venirea lui Dodon pe muntele Athos, călugării spun că au descoperit foarte multă murdărie lăsată pe cărările montane. Călugării nu cred în coincidențe și îl acuză direct pe prezikul Moldovei de mizeria lăsata după el. ”Eu înțeleg că este un Dodon porcoton, dar nu se poate să vii...

Comentează