Ciobanesc german geanta bani copy

Vești proaste de la Aeroportul Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău. Vama moldovenească a decis să-l eutanasieze pe câinele vorbitor de pe aeroport. Motivul, câinele vorbește prea mult. A început să povestească unde își țin vameșii banii din mită. Ba mai mult, de ieri a început să latre Jos Plaha! Jos Plaha!

”Câinele ista o să ne bage în boale. Îl hrănim, îi dăm apă, îl spălăm, iar el ne pârăște. Au venit niște jurnaliști și el a început să le latre tot despre unde ne ținem banii, câte sute de mii de euro facem la o tură. Dar cel mai tare ne-a enervat când a început să strige Jos Plaha. Dacă nu-l împușcăm noi pe el, ne împușcă Țuțu”, a declarat directorul Vamei din Aeroport, Leonea Iotvoimati.

”Ham, ham. Voi vreți să mă eutanasiați? Dar eu încă nu am spus nimic despre miliardul de euro pe care l-ați scos din țară. Nu am zis nimic despre amantele cu care mergeți în Dubai. Nu am spus nimic despre Plaha și Liuda”, a lătrat Șaric Duca, cățelul vorbitor al vămii moldovenești.

Cățelul a anunțat deja că a transmis presei o casetă în care povestește despre toate mituirile vamei. Dacă va fi eutanasiat, caseta va fi difuzată pe toate posturile de televiziune, mai puțin pe Publika.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Ciobanesc-german-geanta-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Ciobanesc-german-geanta-bani-copy-300x300.jpgadminSocial
Vești proaste de la Aeroportul Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău. Vama moldovenească a decis să-l eutanasieze pe câinele vorbitor de pe aeroport. Motivul, câinele vorbește prea mult. A început să povestească unde își țin vameșii banii din mită. Ba mai mult, de ieri a început să latre Jos Plaha!...

Comentează