Ciobanesc german geanta bani copy

Vești proaste de la Aeroportul Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău. Vama moldovenească a decis să-l eutanasieze pe câinele vorbitor de pe aeroport. Motivul, câinele vorbește prea mult. A început să povestească unde își țin vameșii banii din mită. Ba mai mult, de ieri a început să latre Jos Plaha! Jos Plaha!

”Câinele ista o să ne bage în boale. Îl hrănim, îi dăm apă, îl spălăm, iar el ne pârăște. Au venit niște jurnaliști și el a început să le latre tot despre unde ne ținem banii, câte sute de mii de euro facem la o tură. Dar cel mai tare ne-a enervat când a început să strige Jos Plaha. Dacă nu-l împușcăm noi pe el, ne împușcă Țuțu”, a declarat directorul Vamei din Aeroport, Leonea Iotvoimati.

”Ham, ham. Voi vreți să mă eutanasiați? Dar eu încă nu am spus nimic despre miliardul de euro pe care l-ați scos din țară. Nu am zis nimic despre amantele cu care mergeți în Dubai. Nu am spus nimic despre Plaha și Liuda”, a lătrat Șaric Duca, cățelul vorbitor al vămii moldovenești.

Cățelul a anunțat deja că a transmis presei o casetă în care povestește despre toate mituirile vamei. Dacă va fi eutanasiat, caseta va fi difuzată pe toate posturile de televiziune, mai puțin pe Publika.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Ciobanesc-german-geanta-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Ciobanesc-german-geanta-bani-copy-300x300.jpgadminSocial
Vești proaste de la Aeroportul Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău. Vama moldovenească a decis să-l eutanasieze pe câinele vorbitor de pe aeroport. Motivul, câinele vorbește prea mult. A început să povestească unde își țin vameșii banii din mită. Ba mai mult, de ieri a început să latre Jos Plaha!...

Comentează