De ziua internațională a copilului, puliticienii au decis să le facă cadouri copiilor moldoveni. Într-un moment de generozitate absolută, Parlamentul a adoptat o lege prin care deputații nu au voie să fure din banii pentru alocații. Ca să fie siguri că nimeni nu se atinge de bani, Guvernul i-a trimis în seifurile FMI de la Washington, de unde vor fi scoși doar atunci când urmează să se facă plățile lunare. 

Acum banii sunt în siguranță, la Washington. Nimeni nu se va atinge de ei. Problema este că părinții vor aștepta 2-3 săptămâni până să ajungă banii din America în Moldova. Așa că ne cerem scuze de aceste întârzieri, dar banii sunt o tentație prea mare pentru noi. Dacă erau în Moldova sigur îi fura cineva”, a declarat Vlad Plahotniuc la ședința Parlamentului.

Plaha are dreptate, în Moldova se fură tot. Din păcate, până să iasă din țară, din banii pentru alocațiile copiilor au dispărut deja 10 milioane de euro. Adică jumătate din alocațiile pentru acest an. Cum era de așteptat, autoritățile au luat măsuri dure. Compania americană Kroll urmează să stabilească cine se face vinovat de furt, iar CNA promite să-l aresteze la domiciliu pe făptaș.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy-300x300.jpgadminSocial
De ziua internațională a copilului, puliticienii au decis să le facă cadouri copiilor moldoveni. Într-un moment de generozitate absolută, Parlamentul a adoptat o lege prin care deputații nu au voie să fure din banii pentru alocații. Ca să fie siguri că nimeni nu se atinge de bani, Guvernul i-a...

Comentează