Facebook inmormantare copy

Minune în școlile din Moldova. Pentru că a picat facebookul, iar elevii s-au plictisit acasă, 80 la sută dintre cei care au venit azi la școală au avut temele făcute.

Incredibil, șorheienii au fost fericiți chiar dacă a picat facebookul. Explicația – șorheienii nu au primit încă Vai-Vai de la Shor, așa că nu au nici internet, nici facebook.

O pițipoanca din Chișinău este disperată. A cheltuit 100 de euro în Drive, a dat chek in, dar faceboookul nu funcționa așa că nimeni nu a aflat unde a fost.

Pentru că nu a avut acces la faceebook, Mihai Ghimpu a umblat a doua zi cu telefonul pe la toți prietenii să se laude cu ce fete tinere și-a tras… o poză.

Pentru că odnoklassniki nu a căzut, la Ciocana a fost liniște, gopnicii au stat pe ok.ru și au împărțit o jumătate de țigară la 40 de indivizi.

Fără acces la facebook politicienii moldoveni nu au avut pe cine minți, așa că și-au sunat soțiile să le spună că țin la ele, dar nu au bani să le dea.

Pentru că nu a putut să-și pună selfie-urile pe facebook, Renato Usatîi a închiriat de la primăria Chișinăului toate panourile publicitare și a publicat acolo toate selfie-urile făcute.

Pentru prima dată în ultimii 10 ani, sute de mii de familii din Moldova s-au reunit la cină împreună, iar mamele au aflat ce se întâmplă în viața copiilor chiar de la aceștia și nu de pe profilele lor de facebook.

Potrivit unui studiu al casei de sondaje ”Sondajul”, 80 la sută dintre moldoveni cred că căderea Facebookului este mai gravă decât căderea Guvernului: ”fără Guvern trăim de peste 20 de ani, fără facebook nu putem trăi nicio zi!”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Facebook-inmormantare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Facebook-inmormantare-copy-300x300.jpgadminSocial
Minune în școlile din Moldova. Pentru că a picat facebookul, iar elevii s-au plictisit acasă, 80 la sută dintre cei care au venit azi la școală au avut temele făcute. Incredibil, șorheienii au fost fericiți chiar dacă a picat facebookul. Explicația - șorheienii nu au primit încă Vai-Vai de la...

Comentează