Promoție specială la scaune, mese și lustre. Puteți găsi televizoare, chiar și calculatoare pe gratis dacă reușiți să spargeți ușile Parlamentului. Așa sună invitația pentru mitingul de 7 aprilie, organizat în PMAN. Altfel, cred organizatorii manifestației, tinerii refuză să vină la protestele organizate în centrul Chișinăului.

”Vrem să facem o tradiție. În fiecare an. de 7 aprilie să aruncăm mobilierul din Parlament și să cumpăram altul. Dar nu oricum. În memoria celor întâmplate acum șase ani, tumbocișili, creslili, taburetcili vor fi aruncate peste geamurile Parlamentului. Tinerii trebuie însă să reușească să spargă ușile instituției”, a anunțat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Acesta a mai spun că în acest an, de 7 aprilie, în fața Parlamentului, va fi autorizat un rug, dar și alte surprize pentru tinerii care altfel nu ies la proteste. După ora 18.00, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale vor urca Adrian Ursu, Ionel Istrati, Zinaida Julea, dar și oaspeții speciali de la Moscova, Kobzon și Baskov. Câștigătorul concursului de arborare a drapelului pe Președinție va pleca acasă cu fotoliul președintelui Timofti. Ca în fiecare an, de 7 aprilie, focul de artificii va fi înlocuit cu incendierea clădirii Parlamentului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Parlament-7-aprilie-televizor.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Parlament-7-aprilie-televizor-150x150.jpgadminPolitic
Promoție specială la scaune, mese și lustre. Puteți găsi televizoare, chiar și calculatoare pe gratis dacă reușiți să spargeți ușile Parlamentului. Așa sună invitația pentru mitingul de 7 aprilie, organizat în PMAN. Altfel, cred organizatorii manifestației, tinerii refuză să vină la protestele organizate în centrul Chișinăului. ”Vrem să facem o...

Comentează