Scandal în Guvernul de la Chișinău. După ce jurnaliștii au aflat că Chiril G-Aburici nu a absolvit nici 9 clase, premierul a promis să frecventeze școala serală. ”Chiar dacă nu am nicio diplomă, asta nu înseamnă că nu sunt prost. Eu am școala vieții. Dar ca să fie lumea fericită, poftim, merg să îmi obțin diploma de studii medii”, a declarat premierul Chiril G-Aburici.

Ministrul Educației, Maia Sandu, a anunțat că elevul G-Aburici a fost înscris deja în școala serală specială. În popor acestei școli i se mai spune și Spețșcola. ”Vă dați, seama, dacă îl dădeam la o școală normală, nu înțelegea nimic. Acolo fac tabla înmulțirii, știu să numere până la o sută. Domnul G-Aburici este o persoană care învață mai greu. Nu este ușor când ai un intelect slab dezvoltat”, a declarat Maia Sandu pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să poată lua examenele de 9 clase, Chiril G-Aburici și-a luat deja meditatori. Aceștia susțin că premierul face progrese uluitoare, știe să numere până la zece și a învățat alfabetul până la litera G.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Chiril-Gaburici-Elev-1024x768.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Chiril-Gaburici-Elev-150x150.jpgadminPolitic
Scandal în Guvernul de la Chișinău. După ce jurnaliștii au aflat că Chiril G-Aburici nu a absolvit nici 9 clase, premierul a promis să frecventeze școala serală. ”Chiar dacă nu am nicio diplomă, asta nu înseamnă că nu sunt prost. Eu am școala vieții. Dar ca să fie lumea fericită,...

Comentează