Piata Centrala Kalashnikov copy

Parlamentarii au luat măsuri împotriva atacurilor bandiților care s-au întețit în ultima vreme în Moldova. Deputații au votat o lege prin care moldovenii pot să-și cumpere arme de la Piața Centrală.

”Nu trebuie decât să prezinți buletinul și atât. Moldovenii pot cumpăra grenade la kilogram, puști vânătorești la puchok, automate Kalashnikov la legătură. Din păcate polițiștii noștri nu-i pot apăra pe oameni. Avem cei mai fricoși polițiști din lume. Ei nu știu să facă nimic altceva decât să ia mită”, a declarat deputatul Vladimir Voronin.

Transnistria a anunțat deja că va ajuta Republica Moldova și va exporta în țara noastră arme din depozitele de arme ale armatei a 14-a. Conducerea de la Tiraspol speră astfel să poată plăti pensiile transnistrenilor după ce va vinde arme la Chișinău, în Piața Centrală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Piata-Centrala-Kalashnikov-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Piata-Centrala-Kalashnikov-copy-300x300.jpgadminSocial
Parlamentarii au luat măsuri împotriva atacurilor bandiților care s-au întețit în ultima vreme în Moldova. Deputații au votat o lege prin care moldovenii pot să-și cumpere arme de la Piața Centrală. ”Nu trebuie decât să prezinți buletinul și atât. Moldovenii pot cumpăra grenade la kilogram, puști vânătorești la puchok, automate...

Comentează