O veste neobișnuită vine de la Plahotniuc. Guvernul a decis să interzică femeilor să conducă prin Chișinău. Cu alte cuvinte, țara noastră va fi prima din Europa care interzice femeilor să șofeze prin capitală. Motivul este cât se poate de evident: în oraș sunt prea multe mașini.

”Noi am calculat foarte bine măsura. Nu am visat-o noaptea și am propus-o dimineața. Doamne ferește! Nu mai facem asta de 2 zile. Pur și simplu am întrebat șoferii ce vor să facem ca să eliberăm traficul, iar ei ne-au spus clar: construiți drumuri, reparați șoselele, faceți parcări. Dar pentru că banii pentru aceste lucrări îi furăm, am luat decizia logică de a interzice o parte din șoferi. Desigur, pe femei, pentru că ele crează probci. Conduc extrem de prost și ne încurcă pe ceilalți șoferi”, a declarat Vlad Plahotniuc la ședința Guvernului său.

Decizia intră în vigoare de pe 31 iunie. Femeile care vor fi prinse șofând ilegal vor fi amendate cu o mie de euro, li se vor confisca mașinile și obligate la muncă în folosul societății pe acțiuni a lui Plahotniuc. Femeile s-au anunțat deja extrem de fericite că au scăpat de condusul mașinilor și au declarat că s-au săturat să-și aducă bărbații beți de la petreceri și nunți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Indicator-rutier-femei-interzise-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Indicator-rutier-femei-interzise-copy-300x300.jpgadminSocial
O veste neobișnuită vine de la Plahotniuc. Guvernul a decis să interzică femeilor să conducă prin Chișinău. Cu alte cuvinte, țara noastră va fi prima din Europa care interzice femeilor să șofeze prin capitală. Motivul este cât se poate de evident: în oraș sunt prea multe mașini. ”Noi am calculat...

Comentează