Schimbări radicale în presa din Republica Moldova. De la 1 iunie, moldovenii nu vor mai avea acces la site-urile de știri din străinătate și vor putea urmări doar posturile tv din Moldova precum Publika, Prime, Moldova 1. Mai mult, se va redeschide și NIT-ul, la insistența lui Vladimir Voronin. Aceste măsuri drastice sunt extrem de necesare pentru a stopa propaganda și manipularea străină, subliniază patronul presei moldovenești, Vladimir Plahotniuc.

”Nu se mai poate ca oamenii să asculte de ziariști străini, ce noi nu-i avem pe ai nostri?! Degeaba am creat eu incubatorul Publika și Prime și am investit în ei jumătate de miliard, ca moldvenii să citească site-uri din afară, care mă vorbesc de rău pe mine și pe drujii mei?! Se pot uita la parnuhă pe internet și să zică spasiba că încă le dăm voie”, sublinază supărat oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc.

Vestea aplicării restricțiilor nu i-a deranjat pe jurnaliștii de la Chișinău. Jurnalistele Anjela Gonța soția lui Flad Filat, Natalia Morari, amanta lui Chiril Licinschi, cât și Natalia Cheptine, purtătoarea de cuvât a lui Ilan Shor au susținut, astăzi, o conferință în care au explicat cât de benefice sunt restricțiile aplicate în special presei online de către prietenul de familii, oligarhul Vlad Plahotniuc.

”Da, m-am măritat cu Vlad. Da, poate nu o fost chiar dragoste din ambele părți. Da, l-am îmbrobodit. Și ce trebuie să huiască internetul zece ani despre asta? De Vad Plahotniuc, Ilan Shor, Petru și Chiril Lucinschi de ce se scrie atâtea răutăți? Oligarhii aceștia cinstiți pierd din imagine, respectiv din electorat, respectiv din bani”, au declarat cu lacrimi în ochi jurnalistele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Plahotniuc-cu-multi-dolari-si-microfoane-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Plahotniuc-cu-multi-dolari-si-microfoane-copy-150x150.jpgadminPolitic
Schimbări radicale în presa din Republica Moldova. De la 1 iunie, moldovenii nu vor mai avea acces la site-urile de știri din străinătate și vor putea urmări doar posturile tv din Moldova precum Publika, Prime, Moldova 1. Mai mult, se va redeschide și NIT-ul, la insistența lui Vladimir Voronin....

Comentează