parlament-rahat-teava-copy

Sătui să respire în fiecare zi miros de că..at, chișăenii și-au luat inima în dinți și au trimis o petiție la Parlament. Locuitorii capitalei au adunat semnători și le cer legiuitorilor să nu mai măcânce că..at atât de mult, că pute prea tare. Deputații sunt însă de neclintit.

”Aceasta este meseria noastră, să furăm și să mâncăm că..at. Dacă nu facem asta nu mai suntem buni de nimic. Că noi nu știm să muncim. Ne pare rău că vă pute de la că..atul nostru, dar cine să mănânce că..at despre cât de bine se trăiește în Moldova, cât de bune sunt drumurile, cât de bogați sunt moldovenii simpli? Voi ar trebui să vă obișnuiți deja cu mirosul. De 25 de ani am făcut un că..at din Moldova. A ce vreți să pută? A Jasmin și Shorici de porc? Dacă nu vă place, puteți să plecați din Moldova”, au declarat extrem de supărați deputații.

Specialiștii au stabilit că putoarea din Chișinău este tot mai mare pentru că în campania electorală deputații, dar și alți politicieni mănâncă mult mai mult că..at. Cu cât se apropie ziua alegerilor, cu atât va puți și mai tare. Savanții de la Academia de Științo-Fantastice a Moldovei propun mutarea Parlamentului, Guvernului, Primăriei, Președinției și Hotelului Nobil în afara orașului și atunci putoarea va dispărea complet!

adminPolitic
Sătui să respire în fiecare zi miros de că..at, chișăenii și-au luat inima în dinți și au trimis o petiție la Parlament. Locuitorii capitalei au adunat semnători și le cer legiuitorilor să nu mai măcânce că..at atât de mult, că pute prea tare. Deputații sunt însă de neclintit. ”Aceasta este meseria noastră, să...

Comentează