Mihai Ghimpu inconjurat de blonde copy

Nu mai avem voie să luăm numele de Liuda în deșert. O decizie în acest sens a fost adoptată de Parlamentul Republicii Moldova. Asta după ce mai multe femei pe care le cheamă Liuda s-au arătat deranjate că unui om de teapa lui Mihai Ghimpu i se poate spune așa de frumos – Liuda.

”Pentru noi este jignitor să știm că lumea îi spune Liuda unui individ așa de prost famat. Nu știu cum de suportă toți Mihaiii din țară să știe că îi cheamă la fel ca pe Ghimpu. Dar pentru noi este jignitor. Ați văzut cum vorbește, ce piu-piu scoate pe gură? Vomităm încontinuu când îl vedem la televizor, nu știm cum se poate fotografia Alina Zotea lângă el, dar nouă ne este scârbă”, a declarat Liudmila Fedorovna Putin, președintele ANATOL, Asociației Nationala A Tuturor Organizațiilor Liudelor.

Așadar, legea adoptată de Parlament intră în vigoare pe 8 martie și va fi un cadou pentru toate femeile cu nume Liuda din întreaga lume. Din fericire, legea are o portiță și ne putem bate joc în continuare de Mihai Ghimpu. Asociația Cetățenilor Trădați a adoptat o rezoluție prin care le recomandă tuturor să-l numească pe Mihai Ghimpu: VerbLiuda!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Mihai-Ghimpu-inconjurat-de-blonde-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Mihai-Ghimpu-inconjurat-de-blonde-copy-300x300.jpgadminMonden
Nu mai avem voie să luăm numele de Liuda în deșert. O decizie în acest sens a fost adoptată de Parlamentul Republicii Moldova. Asta după ce mai multe femei pe care le cheamă Liuda s-au arătat deranjate că unui om de teapa lui Mihai Ghimpu i se poate spune...

Comentează