Pentru a-și proteja partidul de Iurie Leancă, Vlad Filat a anunțat că va aplica procedeul Cubreacov inventat de fostul politician Iurie Roșca. Mai exact, va închide într-un subsol 21 de deputați din PLDM. Asta pentru ca aceștia să nu mai poată fugi la partidul lui Iurie Leancă.

Chiar dacă i-am pus să jure pe Biblie, chiar dacă i-am fotografiat cu amantele, chiar dacă i-am pus să-mi pupe pantofii, tot mi-e frică de trădare. Pe mulți îi simt că vor să plece la Iuda de Leancă. Așa este mai sigur, îi închid în subsol și îi declar dispăruți”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Vlad Filat.

Soțul Angelei Gonța nu a făcut publică deocamdată lista celor 21 de deputați dispăruți, dar a declarat că lumea va afla cine sunt pentru că vor lipsi de la următoarea ședință a Parlamentului. Iurie Roșca, consultantul politic al șefului PLDM, a declarat dintr-un copac că Vlad Filat îi calcă sigur pe urme. A votat cu comuniștii, apoi îi va ascunde pe deputați, așa cum l-a ascuns el pe Vlad Cubreacov. Pentru că proiectul este secret, nimeni nu va ști subsolul în care vor sta pitiți cei 21 de deputați.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Filat-si-inchisoarea.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Filat-si-inchisoarea-150x150.jpgadminPolitic
Pentru a-și proteja partidul de Iurie Leancă, Vlad Filat a anunțat că va aplica procedeul Cubreacov inventat de fostul politician Iurie Roșca. Mai exact, va închide într-un subsol 21 de deputați din PLDM. Asta pentru ca aceștia să nu mai poată fugi la partidul lui Iurie Leancă. ”Chiar dacă i-am pus să jure...

Comentează