Pentru a-și proteja partidul de Iurie Leancă, Vlad Filat a anunțat că va aplica procedeul Cubreacov inventat de fostul politician Iurie Roșca. Mai exact, va închide într-un subsol 21 de deputați din PLDM. Asta pentru ca aceștia să nu mai poată fugi la partidul lui Iurie Leancă.

Chiar dacă i-am pus să jure pe Biblie, chiar dacă i-am fotografiat cu amantele, chiar dacă i-am pus să-mi pupe pantofii, tot mi-e frică de trădare. Pe mulți îi simt că vor să plece la Iuda de Leancă. Așa este mai sigur, îi închid în subsol și îi declar dispăruți”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Vlad Filat.

Soțul Angelei Gonța nu a făcut publică deocamdată lista celor 21 de deputați dispăruți, dar a declarat că lumea va afla cine sunt pentru că vor lipsi de la următoarea ședință a Parlamentului. Iurie Roșca, consultantul politic al șefului PLDM, a declarat dintr-un copac că Vlad Filat îi calcă sigur pe urme. A votat cu comuniștii, apoi îi va ascunde pe deputați, așa cum l-a ascuns el pe Vlad Cubreacov. Pentru că proiectul este secret, nimeni nu va ști subsolul în care vor sta pitiți cei 21 de deputați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Filat-si-inchisoarea.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Filat-si-inchisoarea-150x150.jpgadminPolitic
Pentru a-și proteja partidul de Iurie Leancă, Vlad Filat a anunțat că va aplica procedeul Cubreacov inventat de fostul politician Iurie Roșca. Mai exact, va închide într-un subsol 21 de deputați din PLDM. Asta pentru ca aceștia să nu mai poată fugi la partidul lui Iurie Leancă. ”Chiar dacă i-am pus să jure...

Comentează