Iurie Leancă Ileancă Vlad Plahotniuc Mireasa copy

Cel mai simplu premier din lume trece prin zile dificile. Lui Iurie Bleancă îi este frică să nu fie bătut pe stradă de moldoveni, după ce i-a zis ”DA” lui Plahotniuc. Pentru că patronul său nu i-a oferit niciun Țuțic cu umbrelă să-l apere, fostul simplu premier s-a ascuns în beci și a stat o noapte întreagă tremurând, cu degetul mare în fleancă. Din fericire, noul coleg de suferință, Liuda Ghimpu, i-a sărit în ajutor.

”Asta înseamnă un coleg adevărat. A venit la mine, mi-a vorbit de Burebista, de Decebal, de mâna Moscovei. Și apoi mi-a zis că ar trebui să-mi schimb numele ca să nu fiu recunoscut pe stradă. El, săracul, după ce a fost bătut se numește Liuda și nimeni nu mai pune mâna pe el. O să mă numesc Ileanca. Sper că mâine să mă duc să-mi schimb buletinul”, a declarat Ileanca, cunoscută până acum acum ca Iurie Bleancă.

Ileanca susține că se bazează și pe faptul că femeile nu sunt bătute foarte tare în Moldova. Există și alte avantaje pentru Ileanca. Dacă Vlad Plahotniuc decide să o trimită la închisoare, nu va ajunge coleg de celulă cu Filat, unde riscă să fie bătut din nou, ci va fi trimisă la pușcăria pentru femei de la Rusca.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Iurie-Leancă-Ileancă-Vlad-Plahotniuc-Mireasa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Iurie-Leancă-Ileancă-Vlad-Plahotniuc-Mireasa-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai simplu premier din lume trece prin zile dificile. Lui Iurie Bleancă îi este frică să nu fie bătut pe stradă de moldoveni, după ce i-a zis ”DA” lui Plahotniuc. Pentru că patronul său nu i-a oferit niciun Țuțic cu umbrelă să-l apere, fostul simplu premier s-a ascuns în beci...

Comentează