Surpriză uriașă în transportul în comun din Chișinău. Sistemele de plată electronice au fost programate să înjure, să vorbească urât, să scuipe semințe și să miroase a transpirație, exact ca taxatoarele din troleibuze. Primarul Dorin Chirtoacă spune că altfel moldovenii nu plătesc biletul. ”Pasagerii nu se pot comporta civilizat în transportul în comun. Dacă nu te impui în fața lor, așa cum fac taxatoarele, nu te respectă și nu plătesc”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info primarul.

Oamenii de știință de la Facultatea Cibernetică din Politehnică au programat sistemele electronice să spună câteva propoziții în funcție de context. Pasagerii vor fi întâmpinați cu:”plătim bilietu’, abinimentili la controli”. Când unii pasageri vor trece pe lângă automate fără să plătească, acestea vor difuza un mesaj de 40 de decibeli, cam cât o boxă dintr-un BMW: ”băețâi șî fetili, da voi nu plătiț acolo în fund, crușcamednaia?

Ca să își facă simțită prezența, iar pasagerii să nu creadă că au rămas de capul lor, automatele vor emite din când în când și mirosuri de transpirație puternică. Din 10 în 10 minute, automatele vor arunca pe jos coji de semințe. Evident, pentru momentele în care pasagerii vor refuza plata, automatele au programate și înjurături în câteva limbi. Pentru turiști și oaspeți ai capitalei, aparatele vor înjura cu fachiu și sacmaidic.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Aparat-plata-troleibuz-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Aparat-plata-troleibuz-copy-150x150.jpgadminSocial
Surpriză uriașă în transportul în comun din Chișinău. Sistemele de plată electronice au fost programate să înjure, să vorbească urât, să scuipe semințe și să miroase a transpirație, exact ca taxatoarele din troleibuze. Primarul Dorin Chirtoacă spune că altfel moldovenii nu plătesc biletul. ”Pasagerii nu se pot comporta civilizat...

Comentează