Igor Cuciuc retinere copy

După capturarea impresionantă a viceprimarului din Chișinău, care aduna mită ca să aibă bani de nuntă, Centrul Național Anticorupție anunță că va distruge corupția și cumătrismul din Moldova. Experții CNA care lucrează zi și noapte ca să-i prindă pe corupți susțin că s-au lovit de problema cumătrismului în toate instituțiile. Peste tot există cumătri care se ajută, care fac scheme prin care să fure în continuare miliardele. Ca să oprească mafia cumătrilor care a pus stăpânire pe Moldova, CNA ia o decize radicală.

”Vom interzice complet cumătriile. Moldovenii nu vor mai avea voie să se ia de cumătri între ei. Am depus la Parlament și o lege prin care oricine se ia de cumătru va fi sancționat cu 1000 de lei, bani pe care să-i depună la Victoria Bank în contul 6969PLHNC2016TIMKAMERCEDES. Considerăm că rețeaua de cumătrism este una care dăunează foarte rău economiei Moldovei. Toți moldovenii în caz că au nevoie de ceva – de exemplu, sunt opriți de poliție în stare de ebrietate – apelează la un cumătru, care are un cumătru, care are la rândul lui are alt cumătru și este scos din încurcătură. Nu se mai poate așa ceva. Vom descinde cu forțele de securitate în orice restaurant unde vom bănui că se joacă o cumătrie și îi vom aresta pe toți”, a declarat procurorul anti-cumătrie, Jenea Iopărăsătă.

Potrivit unui raport secret publicat de expertul în cumătrii, Igor Cuciuc, un moldovean are de la 69 la 99 de cumătri. Singurul om care nu are niciun cumătru este Vlad Plahotniuc. Așa că acesta nu va fi arestat niciodată, dau asigurări procurorii CNA. Centrul Național se gândește să interzică și nunțile, dar și imininicile. Deocamdată nu a primit acordul Coordonatorului Executiv al Republicii Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Igor-Cuciuc-retinere-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Igor-Cuciuc-retinere-copy-300x300.jpgadminSocial
După capturarea impresionantă a viceprimarului din Chișinău, care aduna mită ca să aibă bani de nuntă, Centrul Național Anticorupție anunță că va distruge corupția și cumătrismul din Moldova. Experții CNA care lucrează zi și noapte ca să-i prindă pe corupți susțin că s-au lovit de problema cumătrismului în toate...

Comentează