marian-lupu-cimitir-panou-nustiunuraspund-copy

Marian Pulu a dat lovitura în alegerile prezidențiale. Acesta a anunțat că își va schimba numele în mult mai celebrul Nuștiunurăspund. Candidatul dermocrat crede că astfel vor înceta și hui-duielile la care este supus de fiecare dată când iese din casă. Dar iată cum i-a venit ideea domnului Marian Pulu.

”Într-o zi citeam sondajele la partidul Dermocrat și intră Țuțu cu sondajul în mână. Eu mă ridic să-i pup mână, iar el mă lovește… cu o întrebare. Zice, băi, Pulule, zi-mi și mie, cine-i aista Nuștiunurăspund care va câștiga alegerile în Moldova? Bazariu, are mai multe voturi decât Gandon. Inițial nu am înțeles ce vorbește. După asta am înțeles, este forma în care moldovenii nu vor să răspundă la sondaj. Așa mi-am dat seama că Țuțu este genial de prost. Doar Nuștiunurăspun este candidatul nominalizat de moldoveni în sondaje cel mai des. Este candidatul cu cele mai mari șanse în sondaje. Nu trebuie să ratez oportunitatea”, a declarat Marian Pulu pentru redactorii moldovesti.info.

Și nu este singura problemă pe care o rezolvă astfel. Lui Marian Pulu nu-i plăcea numele său pentru că sună mult prea porno. A cerut să fie tăiat din liste numele Marian și să fie introdus numele Nuștiunurăspund. Altfel zis, candidatul dermocrat se va numi Nuștiunurăspund Pulu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Cimitir-panou-Nustiunuraspund-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Cimitir-panou-Nustiunuraspund-copy-300x300.jpgadminPolitic
Marian Pulu a dat lovitura în alegerile prezidențiale. Acesta a anunțat că își va schimba numele în mult mai celebrul Nuștiunurăspund. Candidatul dermocrat crede că astfel vor înceta și hui-duielile la care este supus de fiecare dată când iese din casă. Dar iată cum i-a venit ideea domnului Marian...

Comentează