Strategie electorală genială din partea Zinei Greceanîi. Aceasta a făcut un credit uman la cel mai cunoscut bancher din Moldova, Ilan Shor. Primarul Orheiului i-a dat cu împrumut aproape 10 mii de orheieni. Aceștia vor vota duminică, la Chișinău, după ce Zina le-a făcut tuturor orheienilor împrumutați viză de reședință în domiciliul său.

”Orheienii sunt moldoveni foarte docili, naivi, limitați în gândire, cărora le promiți Vai-Fai și ei te votează. Eu i-am adunat pe toți în curtea casei mele și le-am promis că le dublez Vai-Fai-ul și le dau chiar și Oaierles. Când au început să aplaude și să zbiere cu toții, m-am speriat inițial, dar Ilan m-a liniștit. Cică așa reacționează ei de fiecare dată când li se promite ceva și nu înțeleg ce li se dă”, a declarat Zina Greceanîi la conferința de presă de la Orhei.

Pentru că numărul Orheienilor a crescut foarte mult în Chișinău, poliția îi avertizează pe oameni să nu le arunce de măncare pe jos. În plus, șoferii sunt avertizați să circule cu prudență pentru a nu lovi orheienii care nu sunt obișnuiți să circule pe trotuare și vor merge în Chișinău pe mijlocul drumului în turme. De asemenea, părinții au fost avertizați să-și țină copii lângă ei, să nu se sperie când vor vedea orheieni care behăie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Zinaida-Greceanii-Orheieni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Zinaida-Greceanii-Orheieni-copy.jpgadminPolitic
Strategie electorală genială din partea Zinei Greceanîi. Aceasta a făcut un credit uman la cel mai cunoscut bancher din Moldova, Ilan Shor. Primarul Orheiului i-a dat cu împrumut aproape 10 mii de orheieni. Aceștia vor vota duminică, la Chișinău, după ce Zina le-a făcut tuturor orheienilor împrumutați viză de...

Comentează