Potrivit proiectului inițiat de ministerul culturii fetele se pot dezbraca în voie în biblioteci fără să se mai ascundă de bibliotecare. Ideea ministerului a primit aprobare de la Uniunea Europeană, care a anunțat deja că fetele noastre sunt extrem de cunoscute în vestul Europei și că așa ne putem dezvolta și mai mult turismul sexual.

Monica Babuc a anunțat că împușcăm doi iepuri pentru că se vor rezolva și problemele cu finanțarea bibliotecilor. Intrarea în aceste instituții nu va mai fi gratuită. Fiecare ora de stat în bibliotecă va fi taxată cu 10 euro. În bibliotecile sătești, sunt acceptate și monede exotice: lire turcești, ruble rusești, dar și gâști, curci, găini. Pentru merite deosebite în dezvoltarea turismului sexual, studentele de la ASEM vor avea acces gratuit.

”Ne dorim să arătăm Uniunii Europene că tineretul nostru nu stă doar în cluburi, ci chiar și în biblioteci. Cum tinerii moldoveni nu se trag la învățat, am zis să aducem cluburile în biblioteci. Desigur, mulțumim partidului pentru internet rapid”, a declarat în timpul unui videochat erotic Monica Babuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Videochat-Biblioteca.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Videochat-Biblioteca-150x150.jpgadminFinanțe
Potrivit proiectului inițiat de ministerul culturii fetele se pot dezbraca în voie în biblioteci fără să se mai ascundă de bibliotecare. Ideea ministerului a primit aprobare de la Uniunea Europeană, care a anunțat deja că fetele noastre sunt extrem de cunoscute în vestul Europei și că așa ne putem...

Comentează